[:nl]

Draait uw website nog op PHP? Niet tevreden met u huidige online applicatie? Is uw software niet meer te beheren of aan te passen?

Ons team heeft een erg brede kennis op het gebied van de laatste web technologieën. Wij blinken uit in het maken van single page applicaties (SPA) en nodejs servers. Beide technologieën zorgen voor een enorme boost in productiviteit van uw organisatie.

Waarvoor overstappen?

Nieuwe technologieën zorgen bij een conversie meestal voor een hogere efficiency, lagere kosten en nieuwe mogelijkheden. Ter vergelijking een nodejs server is ten opzichte van een PHP server tot 10 x zo snel. Niet alleen is de snelheid beter ook kunt u dezelfde nodejs server op een veel goedkopere server draaien wat enorm scheelt in kosten.

Single page applicaties (SPA)?

Single page applicaties (SPA) zorgen voor een enorme winst in workflow en gebruikers ervaring. Bij single page applicaties draait alles in een. Hiermee zijn er geen pagina verversingen meer en is de gehele gebruikerservaring veel soepeler. Naast dit behoeven SPA nagenoeg geen server eisen, je kunt ze overal hosten zelfs op uw eigen computer of gedeelde intranet schijf. Mede door deze eenvoudig hosting zijn de herhalende kosten erg laag en kunt u zeer eenvoudig switchen tussen diverse versies.

NodeJs Servers

Een NodeJs servers is een technologie om servers mee te maken. Hiermee bent u een veelvoud sneller en tevens een stuk goedkoper uit dan b.v. een PHP server. Ook ten opzichten van servers die gemaakt zijn in andere programmeertalen zoals JAVA, C#, .NET, C++

Maak vandaag nog de conversie naar een snellere nodejs server of naar een single page applicatie (SPA)!

Neem nu contact met ons op

 [:]